Інструкція: Як зробити гарячий сосновий квас
20 Лютого, 2024
Сосновий квас радимо вживати потрохи, кожні дві години на протязі дня, тому що діюча речовина дигідрокверцетин – стільки тримається в організмі.
Кров стає рідкою, розбиваються холестеринові бляшки, покращується капілярний кровообіг, збагачується киснем, саме тому в деяких людей після вживання соснового квасу відчувається сп’яніння.
Покращує роботу підшлункової залози, нормалізує процеси травлення, запускає процеси детоксикації. Тому радимо також вживати воду 1:1 або 1:2.
Вівсяно-сосновий, так само, тільки більш лагідно тому що має меншу концентрації сосни і закваска з зерен вівса розвантажує нирки.
Тонік – сосна, овес, відвар полину – все що мають попередні напої, а також жовчогінні та антипаразитарні властивості. Тому розливаємо в пляшку 0,5 л і не радимо вживати більше ніж пляшку за добу, курсом не більше тижня. Обов’язково вживати воду 1:2 , 1:3
Вівсяний квас корисний для шлунку, поліпшує роботу кишківника, підтримує здоровий тонус організму.